Sticker Instructies

Deze stickers plakken op bijna elke gladde ondergrond, voorbeelden hiervan zijn gladde geverfde muren, glas, hout, karton, plastic en metaal. Op oneffen ondergronden zullen de stickers moeilijker blijven plakken.

Gebruik deze stickers niet op speelgoed of binnen het bereik van kinderen onder de drie jaar.

De stickers plakken enkel op een schone en droge ondergrond, laat geverfde oppervlakken voldoende drogen alvorens de muurstickers te plakken.

Aanbrengen

Alle gedetailleerde stickers worden geleverd met applicatiefolie (doorzichtig), deze folie zorgt ervoor dat de sticker mooi zijn vorm behoudt zodra hij van het achterste papier (de drager) wordt gehaald. De stickers die zonder folie geleverd worden zijn klein of stevig genoeg om gewoon met de hand aan te brengen.

Benodigdheden:

 • vochtige doek en afwasmiddel
 • droge, niet pluizende doek
 • schilderstape
 • applicatiespatel of bankkaart
Instructies:
 1. Indien het over meerder stickers per drager gaat:
  Knip de drager en applicatiefolie door rond de stickers, zodat u afzonderlijke vellen bekomt.
 2. Reinig en droog het te beplakken oppervlak af.
 3. Breng de sticker met dragen en applicatietape aan op de juiste plaats en plak vast aan de bovenkant met schilderstape.
 4. Gebruik de schilderstape als scharnier en plooi de sticker naar boven.
 5. Verwijder de drager voorzichtig, zodat de sticker op de applicatiefolie blijft plakken.
 6. Plooi de sticker voorzichtig weer naar beneden en breng de sticker aan van boven naar onder en duw aan met de applicatiespatel of een bankkaart.
 7. Verwijder voorzichtig de schilderstape en applicatiefolie, door de folie zo glad mogelijk tegen het oppervlak weg te trekken. Als de sticker op de applicatiefolie blijft plakken, heb je nog niet voldoende druk uitgeoefend, doe dit opnieuw door de applicatietape terug plat op de sticker te legen en verder aan te drukken met spatel en/of vingers.