Over Limane

Hey!

Ben jij op zoek naar het ideale kraamcadeau voor je beste vriendin? Een leuke manier om je doopsuiker van een unieke toets te voorzien? Zoek je naar een leuke sweater of t-shirt met die bepaalde tekst of bij elkaar passende t-shirts voor een vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij Limane op het juiste adres!

Ik ben Sofie en zoals jullie al vermoeden ben ik gek van cadeaus... Het is niet enkel het krijgen van cadeautjes dat ik leuk vind, maar ook vooral het geven van cadeaus, liefst memorabele cadeaus.

Daarnaast heb ik altijd een enorme passie gehad voor het knutselen of zelf vervaardigen van allerlei spulletjes. Van juwelen naar breiwerkjes, van kaartjes tot boetseerwerkjes van zoutdeeg, You name it, I've made it!

Een tijdje terug heb ik dan ook beslist om deze twee passies te combineren en te delen met de wereld. Want als jij er geen tijd of geduld voor hebt, moet je de kans hebben om leuke, unieke en speciaal ontworpen cadeautjes voor een bepaalde gelegenheid te kunnen geven.

Daarom zorg ik graag, met veel liefde, voor jouw cadeautjes onder de naam Limane.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Schrijf je in op de nieuwsbrief, of volg me via facebook of instagram. Links vinden jullie onderaan elke pagina!

Liefs!

Sofie