Mijn weg naar unieke cadeautjes

NoppensteekIk wil iets haken, maar wat? Na eventjes zoeken op Pintrest  heb ik een hoop ideetjes verzameld die ik allemaal om ter schattigst vind. Mijn oog is gevallen deze omslagdoek met een prachtige noppensteek. Voor wie ik hem ging maken was voor mij nog een raadsel, maar in de toekomst zou er zeker wel iemand zijn om hem aan te schenken. Steek voor steek kwamen de leuke noppen tevoorschijn, wat het een plezier maakte om te haken. Niet te geloven hoe een eenvoudige combinatie van twee stokjes en een vaste na elkaar zo’n leuk resultaat kan geven. Na vele uurtjes haken voor de televisie, was hij klaar en ik was echt trots op het resultaat! Het kapje was zo gemaakt en mijn eerste uniek cadeau was klaar.  Toen mijn schoonzusje ons niet veel later vertelde dat ze zwanger was, was de keuze naar wie de omslagdoek ging, snel gemaakt. Ik heb namelijk altijd graag creatieve en persoonlijke cadeaus gegeven, en aan wie kon ik hem beter geven dan aan haar?


Omslagdoek
Toen ik het haar met haar verjaardag gaf was ze verbaasd te horen dat dit een handgemaakte doek was. Ze vroeg hoelang ik ermee bezig was geweest en was verwonderd te horen dat ik er meer als honderd uur aan heb gehaakt. Het besef dat iemand zoveel uren liefde in je cadeautje heeft gestoken heeft, maakt je cadeau heel kostbaar en uniek. En wees nu eerlijk, hebben we allemaal niet liever een cadeautje waarvan je weet dat iemand echt moeite speciaal voor jou heeft gedaan om het uit te kiezen?

Handgemaakte babydekentjes en doeken kan je zo’n persoonlijke touch geven. Diegene aan wie je je cadeautje geeft, weet dan ook dat je speciaal voor hem of haar deze moeite hebt gedaan. Er steekt zoveel tijd in het haak en brei-proces dat ik naast gehaakte en gebreeën dekentjes ook genaaide dekentjes maak, die je dan weer kan personaliseren met een naam, geboortedatum, tekening of quote. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je liever zelf aan de slag en wil jij jou eigengemaakte kraamcadeaus personaliseren? Neem dan zeker een kijkje bij de gepersonaliseerde applicaties, waar je een patroontje of naam kan kiezen om je eigen unieke cadeau mee op te vrolijken.

Misschien ben je wel op zoek naar een uniek kraamcadeau voor je allerbeste vriendin die binnenkort gaat bevallen, wat is er dan leuker dan een handgemaakt setje? Of een decoratief kussentje met een tekening van het geboortekaartje met naam, of een truitje of body, gepersonaliseerd met de naam van de kleine spruit. Hebben jullie een zinnetje of quote waarmee jullie niet meer bij kwamen van het lachen? De mogelijkheden zijn eindeloos, en vind je in de shop niet wat je nodig hebt, aarzel dan zeker niet mij een berichtje achter te laten! Misschien ga je wel zelf bevallen en zoek je een originele manier om de naam van jullie kleine uk aan de wereld te verkondigen?

Linne
Zelf heb ik me uiteraard ook al schuldig gemaakt aan het opleuken van mijn eigen dochter. Af en toe zullen jullie allicht af en toe een fotootje van haar zien voorbijgaan. Outfits samenstellen is een leuke bezigheid en daar horen vaak ook bijpassende accessoires bij, zoals gehaakte fopspeenkettingen, dekentje en zelfgemaakte slabben.

Het haken en breien blijven leuke bezigheden die ik als ontspanning in de zetel ervaar, dus regelmatig zullen er in mijn winkeltje handgemaakte babydekentjes met accessoires aangeboden worden. Deze zijn unieke cadeau’s, omdat ik graag elke keer wat nieuws maak. Ben je hier benieuwd naar? Neem dan snel hier een kijkje.

Blijf je graag via mail op de hoogte van deze unieke cadeaus, zodat ze niet verkocht zijn voor jij de kans hebt gehad een kijkje te nemen? Like de facebookpagina, volg me op instagram of pintrest of schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deaz pagina.